Soner Arıca Diskografi

Diskografi

BİR YANIM GİTTİ BİR YANIM GİTTİ
2016
AŞKIN SANİYESİ AŞKIN SANİYESİ
2016
SAKLI SAKLI
2016
YAPBOZ YAPBOZ
2015
İYİSİ GELİYOR İYİSİ GELİYOR
2014
BAŞKA İKLİMİN ÇİÇEKLERİ BAŞKA İKLİMİN ÇİÇEKLERİ
2013
ÖDÜL - NERDEYDİN ÖDÜL - NERDEYDİN
2011
YARIN HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR YARIN HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR
2010
SALLAN SALLAN
2008
SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM
2007
BU YAZ BİZ BU YAZ BİZ
2006
BENİM ADIM AŞK BENİM ADIM AŞK
2005
HATIRAM OLSUN HATIRAM OLSUN
2004
AŞKLA OLDU AŞKLA OLDU
2003
REMIX REMIX
2002
KUSURSUZ AŞK KUSURSUZ AŞK
2001
ŞARKILAR VAR ŞARKILAR VAR
1999
SEN MUTLU OL SEN MUTLU OL
1998
HERŞEY YOLUNDA HERŞEY YOLUNDA
1997
YALVARMA YALVARMA
1996
YAŞIYORUM YAŞIYORUM
1995
EN GÜZEL SERÜVEN EN GÜZEL SERÜVEN
1994
BİR UMUT BİR UMUT
1992
Etkinliklerden haberdar olmak için
trt fm